mustache, app udvikling, app-udvikling

Vi designer og koder for at give strategien vinger og fletter forretningskritiske elementer ind i brugeroplevelsen.

app strategi, app udvikling, app udvikler, app design, app kode

App-aficionados siden 2014

Mustache er dedikeret til at udvikle apps, der får det til at kilde i hjernen og banke i brystet.

  • 70+ apps Apps lanceret

  • 5 Awards

  • 4,5 Gennemsnitlig rating

  • 600.000+Glade brugere

Mere skærmtid

Vi er ikke desperate efter at skabe kortvarige kampagner. Vi er her for at udvikle apps, der kan udrette noget. Derfor arbejder vi helst sammen med virksomheder, der tør noget. Og som gerne vil investere i meningsfuld skærmtid i selskab med kunderne.

Til at forstå

Vi taler kun kodesprog med hinanden. Og du skal ikke beherske hverken indisk eller polsk for at tale med os om en problemstilling. Til gengæld kan du forvente, at vi lytter intenst til fagligheder, indsigter og kompetencer, som vi ikke selv er i nærheden af, men som kan gøre resultatet endnu bedre.

Vi er specialister. Ikke generalister

Vi ansætter kun specialister, der har en særlig passion for enten iOS (Swift og Objective-C) eller Android (Kotlin og Java). De bruger al deres tid på én platform og er altid opdateret, når der opstår nye muligheder – og udfordringer.

Viden skal videre

Siden vi gik i luften med Mustache, har vi sat en ære i at give vores viden videre. Vi kan faktisk slet ikke lade være. Så hvis du kommer til os med et problem, et ønske eller en drøm om en ny app, så bliver kortene ikke holdt tæt til kroppen.

Har du en app i hovedet eller på en serviet?