Menu
Helpfully
Client
Helpfully
Vi udarbejdede
Ux Mock-up

En hjælpende hånd

Ønske - Helpfully havde et ønske om at udvikle en app, hvor man let kan tilbyde og få hjælp til dagligdagens opgaver.

Løsning - Med Helpfully er det nemt at få hjælp eller tilbyde sin hjælp til f.eks. hundeluftning, rengøring, havearbejde, it-hjælp og meget andet via mobilen. Når du har oprettet din helpfully profil via app’en, sender du herefter din opgave i udbud blandt Helpfully’s hjælpere. Nu kan Helpfully's hjælpere byde ind på din opgave med relevante kompetencer - nemt og enkelt. Du vælger naturligvis selv din lokale hjælper, som du mener er den rigtige kandidat til at løfte opgaven. Inden opgaven er aftalt, kan du via app’en skrive sammen med dine potentielle hjælpere samt bedømme arbejdet og brugeren efterfølgende - sådan er du med til at give gode oplevelser videre til andre Helpfully brugere.

Beskrivelse - Via konceptuelle workshops har vi sammen med Helpfully defineret og sparret om grundstenene i deres nuværende app løsning. Mustache har desuden samarbejdet tæt med Helpfully omkring udarbejdelse af et app design mockup.

CITAT

"Mustache har været en stor drivkraft for Helpfully, hvor de har været med til at udvikle vores identitet samt drevet vores UX design for vores app. Mustache har den X-faktor det kræver at udvikle både grafisk identitet og apps, der både er seriøse, funktionelle og ikke mindst unikke!"

- Jeppe Klausen, CEO