Menu
Copeit
Client
Cope it
Vi udarbejdede
App udvikling

Digital tandlæge service

Ønske - Cope it kom til os med et ønske om at udvide deres produkt-portfolio med en app til iPhone. Formålet med app’en er at tilbyde tandlægepatienter et værktøj til at bearbejde og håndtere tandlægeskræk.

Løsning - Med Cope it's Home Training App til iPhone får du nogle konkrete teknikker, hjælp og forslag til at håndtere angst og nervøsitet i forbindelse med tandlægebesøget. App'en giver dig blandt andet mulighed for at teste dig selv for tandlægeskræk og få en indikation af hvor slem din tandlægeskræk er. App’en indeholder konceptuelle og visuelle elementer, der forstærker brugeroplevelsen og skal afhjælpe brugeren med tandlægeskræk på en mere behagelig og jordnær måde.

Beskrivelse - Cope it er baseret på 30 års forskning i behandling af angstlidelser ved hjælp af kognitiv adfærdsterapi. Cope it havde brug for at få bygget fundamentet til deres mobile platform og samtidig skabe en app med vægt på brugervenlighed i høj kvalitet. Mustache har leveret iOS udvikling og strategisk sparring.