Menu
Things we love
Client
Things We Love
Vi udarbejdede
ux - design - app udvikling

Inspiration i fællesskab

Ønske - Things We Love havde et ønske om at udvide deres digitale forretningsområde bl.a. gennem en lancering af deres egen sociale platform, hvor deres bloggere får muligheden for at dele billeder og reklamere for brands.

Løsning - Princippet i app´en er, at en blogger deler et billede af f.eks. et par sko og tagger #mærket og #købstedet. En anden blogger ser billedet og synes godt om skoene. Herefter kan bloggeren sætte det i Collect eller købe varen selv. På den måde skaber bloggerne reklame for brands og dem selv. App’en er udvilket efter et fire-trins system – Publish, Discover, Collect og Buy. Dette kan ses herunder.

Beskrivelse - Things We Love er et community af bloggere, der kan lide at dele billeder med hinanden og lave reklame for deres yndlingsmærker, -designere eller -kunstnere. Mustache har i samarbejde med Things We Love udviklet og designet en app, hvor vi har bidraget med visuelt design, UX og app udvikling.

Hent iphone app
1

Del dine billeder

Del et billede med dine venner, f.eks. de nye Nike sneakers, som du lige har købt og gerne vil dele med andre.

2

Tilføj produkter til dine billeder

Lav et hashtag #Nike eller #butikken. Dine nye sko kan derefter blive delt med en omgangskreds på platformen. De kan nu blive inspireret af dine ønsker eller køb og ved at trykke på hashtagget komme direkte til netbutikken.

3

Tjen penge gennem reklamering

Din bonus ligger i, at du deler og hashtagger mærker/brands og butikkerne. Det giver brandet reklame og dig en betaling.