Menu
Copenhagen pride
Client
Copenhagen Pride
Vi udarbejdede
ux - design - app udvikling

Event app til #CPHpride

Ønske - Med et stort antal events på tværs af flere dage havde Copenhagen Pride behov for en app-løsning, som kunne forbedre den generelle oplevelse for deltagere, blandt andet ved hjælp til navigering i de mange events.

Løsning - Mustache udviklede og designede derfor en brugervenlig app, som gav deltagerne en oversigt over begivenheder med mulighed for at sammensætte deres favoritprogram blandt de mange events. Festivalen er ofte udfordret med løbende ændringer i programmet. Derfor gjorde vi det muligt for program arrangørerne løbende at foretage ændringer, hvorefter app’en automatisk opdaterer og henter ned lokalt. Det betyder, at de mange udenlandske besøgende, ikke har behov for at bruge data-forbindelsen i Danmark for at få det nyeste program. Ydermere ønskede vi at engagere brugeren til at dele festen ved at bruge #CPHPride via Instagram og automatisk få deres billede ind i app'en.

Beskrivelse - Copenhagen Pride afholdes hvert år i august måned, hvor festivalen byder på en masse forskellige oplæg og events om LGBT miljøet. Mustache har sponsoreret app'en til Copenhagen Pride, som i dag drives som en NPO. Vi har stået for konceptudvikling, design, app udvikling og back-end.