Menu
Billindo
Client
Billindo
Vi udarbejdede
Koncept - ux - design - app udvikling - backend

Den digitale garderobe

Ønske - Smartere garderobe-løsning i nattelivet.

Løsning - App, der let og overskueligt håndterer både betaling, registrering af overtøj mm. og opbevaring af garderobe-billetter i et fedt, intuitivt design.

Beskrivelse - Billindo har i samarbejde med Mustache udviklet en app til danske restauratører, der gør brug af garderobesystemer. I stedet for kontanter og udlevering af papir-billetter, kan Billindo tilbyde en app, der er integreret med backend-systemer. App’en giver direkte værdi for restauratørerne, som bl.a. slipper for kassebeholdning i garderoben. Det gør samtidig nemmere for dig som kunde, når du skal hente dit overtøj, da du i stedet for papir-billetter, kan benytte dig af en smart digital garderobebillet på telefonen.

Hent iphone app Hent Android app

1

Nemmere betaling af garderobe

Billindo Erhverv appen fungerer ved, at I først scanner jeres kundes personlige QR-kode.

2

Elektronisk garderobebillet

Når du har scannet QR-koden, kan du hurtigt og nemt udstede en billet til gæsten. Der kan vælges mellem forskellige betalingsformer som kontant, VISA/Dankort, MobilPay m.m.

3

God og ekstra service

Hvis en gæst har glemt sin jakke eller taske, så kan garderobemedarbejderen sende en personlig reminder til gæsten. Medarbejderen benytter forskellige [TAGS], hvilket giver en utrolig fleksibilitet og god service til kunden.