– og få gjort dine drømme til virkelighed

Apps er blevet en stor del af vores daglige “micro-moments”, hvor vi åbner vores smartphone for at lære- eller undersøge noget – eller for at købe noget. Mennesker bruger gennemsnitligt 30 timer om måneden i diverse apps. Derfor spiller apps en stor rolle i de førnævnte situationer. Lav din egen app med Mustache og bliv klar til denne digitalisering.

Du kan hjælpe andre mennesker med din app, og det kan i sidste ende komme dig til gode, uafhængigt af hvad du tilbyder. Din app skaber loyalitet, og forbrugere vil blive ved med at bruge din app, såfremt den første oplevelse var god eller gav, hvad man søgte. Lav din egen app og få din forretning skaleret.

Løbende sparring og rådgivning på projektet

Det kan dog være svært at lave sin egen app helt fra bunden uden kendskab til kodning, programmering, udvikling og design. Det er her, Mustache kommer ind i billedet. Du har idéen eller formatet, og vi har dygtige udviklere og designere. Herfra bygger vi, qua vores erfaring, videre på dine idéer og kommer med nye idéer og løbende sparring.

Det behøver dog absolut ikke være en helt ny og innoverende idé. Vi vil lægge mindst lige så meget passion i det, hvis din virksomhed skal have tilknyttet en app til kunder eller internt til medarbejdere. Den kan have mange forskellige funktioner, og kun fantasien sætter grænser hos Mustache. Ved at arbejde med os, er du sikker på, at din app er sikker at bruge, overholder gældende lovgivning om eksempelvis persondata, samt er lavet professionelt.

En samarbejdspartner for alle størrelser

Hos Mustache er vi ikke selektive, når det kommer til app-udvikling. Vi leverer høj kvalitet, uanset om det er et startup, en mellemstor eller stor virksomhed, der skal udvikles for. Vi kan eksekvere på nye, innovative idéer, såvel som for større virksomheder, der har brug for at digitalisere deres service. Hos en større virksomhed skaber det blot signalværdi for de eksisterende forbrugere, og man får mulighed for at målrette funktionaliteten.

Din iOS, Android eller Windows partner

Vi udvikler din app efter dit behov. Derfor kan vi udvikle den til både iOS, Android og Windows brugere, hvorfor du bør overveje, hvilken platform der passer til din målgruppe. Det vil være muligt at lancere en app på samtlige af førnævnte systemer, men det kræver således også flere ressourcer. Overvej derfor din strategi og segmentering i takt med, at du vælger platform. Dette hjælper vi også gerne med, således at du kommer sikkert i mål og får de bedste forudsætninger for succes med den nye app.

Lav din egen app med Mustache – en app, der differentierer sig

Det er blevet mere brugervenligt for uerfarne at udvikle en app. Det svære er dog, at den i sidste ende differentierer sig. Den skal skille sig ud, således at forbrugeren downloader den og bliver ved med at bruge den, og til sidst anbefaler den til andre i netværket. Det er utrolig svært at få det hele til at gå op i en højere enhed på egen hånd, hvorfor du også ønsker at overdrage dine idéer til professionelle, som os i Mustache. Vi forstår at videreudvikle på koncepter, således at jeres app er konkurrencedygtig. Vi har udviklet apps for nogle af Danmarks største virksomheder og offentlige instansers.

Lyder det interessant for dig og din virksomhed? Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak og besvarer alle potentielle spørgsmål. Skulle du undre dig over, hvad det koster at få udviklet en app, kan du følge dette link og besvare de tilhørende spørgsmål.