Menu
Things we love
Client
Things We Love
Vi udarbejdede
ux - design - app udvikling

I fællesskab inspireres vi

Ønske - Things We Love havde et ønske at udvide deres digitale forretningsområde, herunder lancering af egen social platform for deres bloggere, med mulighed for at dele billeder og reklamere for brands.

Løsning - Princippet i app´en er at en blogger deler et billede f.eks. et par sko, tagger #mærket og #købstedet. En anden ser billedet, synes godt om skoene og sætter det i Collect eller køber varen selv. På den måde skaber bloggerne reklame for brands og dem selv. App´en er udviklet så den har fire trin - Publish, Discover, Collect og Buy. De kan ses herunder.

Beskrivelse - Things We Love er en community af bloggere, der kan lide at dele billeder med hinanden, og lave reklame for deres ynglingsmærker, -designere eller -kunstner. Mustache har i samarbejde med Things We Love udviklet og designet en app, hvor vi har bidraget med visuelt design, UX og app udvikling.

Hent iphone app
1

Share your images

Del et billede med dine venner, f.eks. de nye Nike sneakers, som du lige har købt og gerne vil dele med andre.

2

Add products to your images

Lav et hashtag #Nike eller #butikken. Dine nye sko er blevet delt med en omgangskreds på platformen. De kan nu blive inspireret af dine ønsker eller køb, og ved at trykke på hashtagget komme direkte ind til netbutikken.

3

Earn money for your marketing work

Din bonus ligger i at du deler og hashtagger butikkerne. Det giver brandet reklame og dig en betaling.